Produktet

 • Vienna Office Cabinets

  Kabinetet e Zyrës së Vjenës

  Emri: Kabinetet e Zyrës Modeli: Vjena Materiali bazë: Fibra me densitet të mesëm miqësor ndaj mjedisit të nivelit E1 përdoret për derën e kabinetit, pllaka grimcash miqësore me mjedisin e nivelit E1 përdoret, dhe dendësia është më shumë se 700kg/m3 dhe lagështia përmbajtja është më pak se 10% me trajtim kimik të papërshkueshëm nga lagështia, kundër insekteve dhe kundër korrozionit; Përfundimi: Të gjitha dërrasat janë ngjitur me rimeso arre të nivelit të parë në të dy anët, e cila është e trashë 0.6mm dhe është e barabartë me ...
 • Bugatti Office Cabinets

  Kabinete zyre Bugatti

  Emri: Kabinetet e Zyrës Modeli: Bugatti Materiali bazë: Fibra me densitet të mesëm miqësor ndaj mjedisit të nivelit E1 përdoret për derën e kabinetit, pllaka grimcash miqësore me mjedisin e nivelit E1 përdoret, dhe dendësia është më shumë se 700kg/m3 dhe lagështia përmbajtja është më pak se 10% me trajtim kimik të papërshkueshëm nga lagështia, kundër insekteve dhe kundër korrozionit; Përfundimi: Të gjitha dërrasat janë ngjitur me rimeso arre të nivelit të parë në të dy anët, e cila është e trashë 0.6mm dhe është e barabartë me ...
 • Beier Office Cabinets

  Kabinetet e Zyrës Beier

  Emri: Kabinetet e zyrave Modeli: Beier Materiali bazë: Fibra me densitet të mesëm miqësor ndaj mjedisit të nivelit E1 përdoret për derën e kabinetit, pllaka grimcash miqësore me mjedisin E1, dhe dendësia është më shumë se 700kg/m3 dhe lagështia përmbajtja është më pak se 10% me trajtim kimik të papërshkueshëm nga lagështia, kundër insekteve dhe kundër korrozionit; Përfundimi: Të gjitha dërrasat janë ngjitur me rimeso arre të nivelit të parë në të dy anët, e cila është 0.6mm e trashë dhe është e barabartë me ose më shumë se 200mm e gjerë ...
 • YMG Storage Cabinet

  Kabineti i Magazinimit YMG

  Emri: Kabineti i Magazinimit Modeli: YMG Materiali bazë: Përdoren pllaka çeliku elektrolitike të nivelit I me trashësi të barabartë ose më shumë se 0.8mm. Materiali sipërfaqësor: Përdoret pluhuri plastik me cilësi të lartë, dhe ka grimca uniforme dhe të imëta, ngjyrë uniforme dhe ngjitje të fortë. Aksesorët e pajisjeve: Përdoren çeliku inox të kyçur me dritë të butë të spërkatur me PU. Procesi i prodhimit: copa pune të derdhura dhe të salduara pick turshi acidi dhe heqje ndryshku neutral neutralizim i dritës washing larje uji → alka ...
 • KMG Office Drawers

  Mbathje Zyre KMG

  Materiali bazë: Përdoren pllaka çeliku elektrolitike të nivelit I me trashësi të barabartë ose më shumë se 0.8mm. Materiali sipërfaqësor: Përdoret pluhuri plastik me cilësi të lartë, dhe ka grimca uniforme dhe të imëta, ngjyrë uniforme dhe ngjitje të fortë. Aksesorët e pajisjeve: Përdoren çeliku inox të kyçur me dritë të butë të spërkatur me PU. Procesi i prodhimit: copa pune të derdhura dhe të salduara pick turshi i acidit dhe heqja e ndryshkut neutral neutralizim i dritës washing larje uji washing larje alkali dhe heqje vaji → ujë ...
 • GW Office Drawers

  Mbathje Zyre GW

  Emri: Mbathje Zyre Modeli: GW Materiali bazë: Përdoren pllaka çeliku elektrolitike të nivelit I me trashësi të barabartë ose më shumë se 0.8mm. Materiali sipërfaqësor: Përdoret pluhuri plastik me cilësi të lartë, dhe ka grimca uniforme dhe të imëta, ngjyrë të njëtrajtshme dhe ngjitje të fortë; Pajisjet e pajisjeve: Përdoren flokët prej çeliku inox të importuar me dritë të butë të spërkatur me PU. Procesi i prodhimit: copa pune të derdhura dhe të salduara pick turshi acidi dhe heqje ndryshku neutral neutralizim i dritës → ujë ...
 • Bugatti Office Desk

  Tavolinë Zyre Bugatti

  Emri: Tavolina e Zyrës Modeli: Bugatti Materiali bazë: Përdoret pllaka e grimcave miqësore me mjedisin në nivelin E1, dhe dendësia është më shumë se 700kg/m3, dhe përmbajtja e lagështisë është më pak se 10% pas lagështirës, ​​kundër insekteve dhe anti -trajtimi kimik korroziv; Përfundimi: Marka e importuar e përfundimit të panelit kundër zjarrit përdoret, ka astigmatizëm të mirë dhe mund të minimizojë stimulimin e syve, dhe ka rezistencë ndaj konsumit prej 7200 RPM dhe dhjetëra të qëndrueshme të brendshme dhe të jashtme ...
 • Vienna Office Desk

  Tavolina e Zyrës së Vjenës

  Emri: Tavolina e Zyrës Modeli: Vjena Materiali bazë: Përdoret pllaka e grimcave miqësore me mjedisin në nivelin E1, dhe dendësia është më shumë se 700kg/m3, dhe përmbajtja e lagështisë është më pak se 10% pas lagështirës, ​​kundër insekteve dhe anti -trajtimi kimik korroziv; Përfundimi: Marka e importuar e përfundimit të panelit kundër zjarrit përdoret, ka astigmatizëm të mirë dhe mund të minimizojë stimulimin e syve, dhe ka rezistencë ndaj konsumit prej 7200 RPM dhe tension të qëndrueshëm të brendshëm dhe të jashtëm për të mbajtur ekuilibrin; ...
 • KO Office Desk

  Tavolinë Zyre KO

  Emri: Tavolina e Zyrës Modeli: KO Materiali bazë: Përdoret pllaka e grimcave miqësore me mjedisin në nivelin E1, dhe dendësia është më shumë se 700kg/m3, dhe përmbajtja e lagështisë është më pak se 10% pas lagështirës, ​​kundër insekteve dhe anti -trajtimi kimik korroziv; Përfundimi: Marka e importuar e përfundimit të panelit kundër zjarrit përdoret, ka astigmatizëm të mirë dhe mund të minimizojë stimulimin e syve, dhe ka rezistencë ndaj konsumit prej 7200 RPM dhe tension të qëndrueshëm të brendshëm dhe të jashtëm për të mbajtur ekuilibrin; Buzë ...
 • Fixed Desks and Chairs

  Tavolina dhe Karrige të Fiksuara

  1. Shkuma e sediljes dhe e pasme: Shkuma e sediljes është formuar në mënyrë integrale me një strukturë të veçantë çeliku të pranverës brenda, dhe dendësia e shkumës së sediljes është 50kg/m3, dendësia e shkumës së pasme është 50kg/m3, forma është projektuar sipas njeriut ergonomik kurba e trupit, dhe korniza është vulosur, ngjitur, kombinuar dhe formuar me pllaka çeliku me cilësi të lartë. Madhësia e shkumës së sediljes është 720mm e gjatë * 500mm e gjerë, dhe madhësia e shkumës së pasme është 880mm e gjatë * 500mm e gjerë. Pjata e sediljes dhe e pasme: designedshtë projektuar në mënyrë profesionale, përdor higjienë ...
 • Competitor Fixed Desks and Chairs

  Tavolina dhe Karrige të Fiksuara të Konkurrentit

  Emri: Tavolina dhe Karrige të Fiksuara Model: Konfigurimi Standard i Konkurrentit Përshkrimet: 1. Këmbët Buza është e përkulur, ngjitur dhe formuar me pllaka çeliku të trasha 2mm, pllaka çeliku e trashë 6mm përdoret si pllaka e poshtme, lidhësi mbështetës i lartë është bërë prej 6mm pllaka të trasha çeliku, sipërfaqja i nënshtrohet spërkatjes me pluhur elektrostatik të temperaturës së lartë në ngjyrë argjend-rërë; mbulesa dekorative anësore është bërë nga aliazh alumini dhe sipërfaqja oksidohet. 2. Vendi plate Pllaka e sediljes: edshtë presion i nxehtë ...
 • Ferrari Fixed Desks and Chairs

  Tavolina dhe Karrige Fikse Ferrari

  Emri: Tavolina dhe Karrige të Fiksuara Modeli: Pllaka e ulëseve Ferrari, pllaka e pasme dhe pjatë dekorative: 1. Pllaka e sediljes është bërë nga dërrasa me shumë shtresa me cilësi të lartë dhe të shtypura në temperaturë të lartë, dhe është natyrale dhe miqësore me mjedisin. Sipërfaqja dekorative është bërë nga dërrasa miqësore me mjedisin kundër zjarrit, të cilat janë rezistente ndaj konsumit, rezistente ndaj njollave dhe kanë rezistencë të fortë dhe kapacitet mbajtës. Pllaka e sediljes është 450 ± 2mm e gjatë, 380 ± 2mm e gjerë dhe 15 ± 1mm ​​e trashë. 2. Pllaka e pasme është bërë nga ...