Pekin Sdaweni Furniture Co, Ltd filloi në 1997 dhe u themelua në 2002 dhe është një ndërmarrje prodhuese profesionale e mobiljeve komerciale të klasit të lartë, duke përfshirë mobilje për zyra, hotele dhe vila, mobilje të hapësirës publike dhe mobilje të dizajnit origjinal. Kompania aplikoi me sukses për marka tregtare e "Times Wenyi" në fazën e hershme të fabrikës së saj, ka një histori prej më shumë se 20 vjetësh, dhe produktet e saj shiten në të gjithë Kinën dhe madje edhe vendet e zhvilluara si Evropa dhe Shtetet e Bashkuara dhe gëzojnë popullaritet dhe reputacion të caktuar në tregun.

Lexo më shumë
Shiko te gjitha