Пекинг Sdaweni Furniture Co., Ltd. започна во 1997 година и е основана во 2002 година и е професионално претпријатие за производство на висококвалитетен комерцијален мебел, вклучувајќи канцелариски, хотелски и вилански мебел, мебел од јавен простор и оригинален дизајн мебел. Компанијата успешно аплицираше за заштитниот знак на „Тајмс Вени“ во раната фаза на својата фабрика, има историја повеќе од 20 години, а нејзините производи се продаваат низ цела Кина, па дури и развиените земји како Европа и Соединетите држави и уживаат одредена популарност и репутација во маркетот.

Прочитај повеќе
Види се